#9 – Bli bättre på de viktigaste uppgifterna

januari 12, 2016 , In: Få mer gjort på kortare tid
2
Få mer gjort på kortare tid effektiv tidshantering planerin prioritering listor förbered talanger (3)

Bli bättre än du redan är

Bli bättre. Lär dig allt du behöver lära dig så att du kan utföra ditt arbete på ett föredömligt sätt. Bli bättre och bättre på att svälja en viss sorts groda. Vi skjuter nämligen lätt upp uppgifter eftersom vi känner oss otillräckliga eller har brist på självförtroende inom något av uppgiftens primära resultatområden. Att se till att ständigt jobba på att bli bättre på sina viktigaste arbetsuppgifter är en av de mest användbara tidsplaneringsmetoderna.

”Den enda säkra vägen till framgång är att tillhandahålla mer och bättre service än vad som förväntas av dig, oavsett vilken din uppgift är” – Og Mandino.

Låt säga att företaget du jobbar hos har börjat med ett nytt verktyg som du ska använda då och då för att få ditt arbete gjort på bästa möjliga sätt. Gör då din läxa. Bli bäst på att hantera detta verktyg. Du kommer få ett bättre självförtroende tack vare att du kan hantera verktyget bäst, du kommer spara otroligt mycket tid och du kommer givetvis göra ett mycket bättre jobb.

Gör: Bestäm dig redan idag att bli ditt egna “gör-det-själv”-projekt. Vilka nyckelfärdigheter behöver du förvärva för att uppnå bättre och snabbare resultat? Vad behöver du kunna för att bli en av de främsta i din bransch? Du kan alltid bli lite bättre, snäppet vassare. Vad det än är, sätt upp ett mål, utarbeta en plan och sätt igång med att utveckla och förbättra din förmåga inom dessa områden.


#1 Läs del 1 i denna 19 stegs kurs ”så får du mer gjort på kortare tid”
#2 Läs del 2 i denna 19 stegs kurs ”så får du mer gjort på kortare tid”
#3 Läs del 3 i denna 19 stegs kurs ”så får du mer gjort på kortare tid”
#4 Läs del 4 i denna 19 stegs kurs ”så får du mer gjort på kortare tid”
#5 Läs del 5 i denna 19 stegs kurs ”så får du mer gjort på kortare tid”
#6 Läs del 6 i denna 19 stegs kurs ”så får du mer gjort på kortare tid”
#7 Läs del 7 i denna 19 stegs kurs ”så får du mer gjort på kortare tid”
#8 Läs del 8 i denna 19 stegs kurs ”så får du mer gjort på kortare tid”

 

There are no comments yet. Be the first to comment.

Lämna en kommentar